Vinart Grand Tasting – Zagreb 2021

Facebook
Twitter
LinkedIn
Volimo tu “Laubu” odnosno Vinart Grand Testing – Zagreb 2021 , koji se ove godine održao u MSU-u. Nama je prostor genijalan, na zraku smo bili, na širokom platou i atmosfera je i ove godine, unatoč svemu, bila vrhunska. Znamo da nije idealan vikend, ni idealan dan, da je u blizini Floraart, da su gužve, obveze, ali iskreno…na jednom mjestu u razmaku od tri sata pružiti ruku i nazdraviti Dvorska vina Šoškić & Dvor , Vinarija Kolarić , Baraka Winery , Vina Ritoša , Vina Bertoša , Vina Rogić , Vinarija Krauthaker , Vinarija Drago Kurtalj, Plesivica , Griffin Ivančić Winery , Vina Preiner , Vinarija Štampar , Testament Winery, Dobra Berba , Benvenuti Vina, Crvik – vinogradi i vinarija Grabovac wine, Vina Cmrečnjak Vina DK – Dvanajščak Kozol Galić Vina Vina Prelac Vina Fakin – fakin good wines ,Legovina Kastelir i još mnogima drugima, nama je pružila baš gušt, onako nakon dugo vremena uredili smo se i popili krasna vina u društvu sestre/šogorice i prijateljica/kume. Hvala organizatorima, nije bilo lako, ali je izvedivo kad znaš koji je cilj. Onaj osmijeh koji uhvatiš slučajno, ono neočekivano vino koje ti vinari daju na probu poput Ivančićevog Rosea, Crvikovog merlota ili Šoškićevog macerata, onaj stisak ruke nekoga koga nismo sreli neko vrijeme, razgovori iskreni i duboki, nekad i prvi koji otvara vrata novim poznanstvima poput onog s predivnim ljudima iz Dobre berbe.
Lijepo je bilo ponovno vidjeti i lica vinskih znalaca, entuzijasta koje smo prije redovno sretali na ovakvim događanjima, razmjenjivati iskustva, preporuke. I zbog toga smo sretni što se Vinart opet održao. Saša i Ana su zajedno s izlagačima uložili jako puno truda i zbilja je
vrijedilo. Još danas je Vinart do 19 sati pa ako imate vremena otiđite i sat vremena tamo će vam biti dovoljno na uživate u sjajnim vinima, atmosferi i ako vam to bude prvi put, vjerujte nam, jedva ćete čekati ožujak kada će se, nadamo se, Vinart održati u svom redovnom terminu.
Mi se tome jako veselimo. 🥂